Bani falsi in Atena Grecia | Fake money in Athens Greece

Please wait...
bancnote 20e spate

bancnote 20e spate

Bani falsi in Atena Grecia | Fake money in Athens Greece

Refugiatii si musulmanii, găzduiti moka pe bani europenilor fără să-i intrebe pe cetatenii Europei, s-au apucat să falsifice bani de 20 euro IN MASÃ, datorită unei guvernări supuse SUA (si EU) ce a transformat Europa si in special Grecia intr-o COLONIE, care impun politiei elene să nu facă NIMIC, impotriva răufacătorilor veniti din Africa si Asia, dupa nebunia si dementia lui OBAMA, Merkel si a dictatorului Turciei care nu merită să-i spunem numele.

Banii falsificati de refugiatii musulmani sint mai mici cu 1 mm, si seamănă aproape perfecti cu cei oficiali dar nu au putut falsifica imaginea internă, din zona alba a bancnotei si benzile argintii sint diferite de cele originale si incă citeva diferente. Dar privita la prima vedere si dacă omul e grăbit nu observă căci hirtia seamănă foarte mult cu cea originală. Am scanat una din aceste bancnote , si le-am atasat fotografiile mai jos pentru dovada. Productia văzută de mine era de citeva miliarde de euro FALSI, de care politia elenă nu vrea să audă. DECI:

CETATENI EUROPENI AVETI GRIJA DACA CALATORITI IN GRECIA
LA VIETILE SI BANIi DVS. CÃCI POLITIA GREACÃ NU FACE ABSOLUT NIMIC SÃ VÃ APERE, ZILNIC EXISTÃ LUPTE/BÃTÃI SI INCENDIERI IN EXARHIA NOAPTEA DIN CENTRU ATENEI CE A DEVENIT DEJA CEVA COMUN, SI POLITIA NU FACE NIMIC. sE OMOARA OAMENI, SE INCENDIAZÃ MASINI, SE ARUNCÃ CU STIBLE MOLOTOV, INCENDIIND MAGAZINELE DE ACOLO, CE SÃ MAI SPUN E JALE.

DAR SÃ REVENIM LA SUBIECTUL PRINCIPAL, AVETI GRIJÃ DE BANII DVS. SI VERIFICATII PERMANENT LA REST, SÃ NU VÃ DEA BANI FALSI, CÃ SE ARUNCÃ MILIARDE DE 20 EURO FALSI PE PIATA EUROPEANÃ.

In final recomand FBI-ului, si CIA si altor “strangers” să traducă acest articol cu translate.google.com că e foarte serioasă amenintarea, mie oricum nu-mi pasă, să-i fut in gură, pe toti străinii si in special pe americani si musulmani si gunoaiele Africii.

Oricum la un moment dat o să se rigice un nou Hitler să curete gunoiul lui Obama. Eu sper să fie cel pe care il stimez si anume “ALL HAIL KING TRUMP(H)” si l-as fi ales dacă eram american. (Doamne fereste)

Priviti si voi falsurile.
Atentie si politia/Militia RO.

Bancnote de 20e - fata

Bancnote de 20e – fata

  • Twitter
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Please resolve this | Rugam rezolvati asta


000webhost logo